Jsme specialisté na síťové a bezpečnostní prvky .
Pravidelně se umísťujeme v žebříčku TOP3 partnerů v České republice. Vyzkoušejte i vy naše odborníky.

Klienti

Jste v dobré společnosti

Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient

ochrana

Komplexní ochrana dat, na míru vašim potřebám

¨
1

Analýza a risk assessment

Analýzou vaší stávající síťové infrastruktury identifikujeme slabá místa a hodnotíme potenciální rizika. Tento proces nám umožňuje připravit cílený plán zabezpečení, který odpovídá specifickým potřebám vaší firmy.

2

Implementace

Používáme nejnovější technologie a postupy pro ochranu vašich síťových zdrojů. To zahrnuje pokročilou ochranu před viry a malwarovými útoky, firewally, systémy pro detekci a prevenci průniku a šifrování dat.

3

Aktualizace a údržba

ICT prostředí se neustále vyvíjí, a proto pravidelně aktualizujeme vaše systémy, postupy a procesy, aby byly vždy krok napřed před potenciálními hrozbami. Zajišťujeme, aby vaše síťová infrastruktura byla vždy na špičkové úrovni.

4

Školení

Klíčovým článkem v bezpečnostním řetězci jsou lidé. Poskytujeme školení pro vaše zaměstnance, aby používali best practices v oblasti kybernetické bezpečnosti a byli schopni rozpoznat včas potenciální hrozby.

o nás

Specializace a odpovědnost

Přes 30 let špičkového konzultačního, produktového, implementačního i responsivniho poradenství kvalifikovaného a certifikovaného týmu expertů, především v ICT bezpečnosti.

+

odborníků

+

aktivních spokojených klientů

ISO certifikace

služby

Více o našich službách

Popis služby se zobrazí při skrolování

Detailní popis se zobrazí zde.

Detail služby
Služba

zprávy

Naše novinky

Hodnoty

Specializace, odpovědnost

Odpovědnost je pro nás prioritou. Uvědomujeme si, jak klíčová je IT infrastruktura pro váš byznys a proto klademe důraz na spolehlivost, bezpečnost a kvalitu našich služeb. Každý krok, který podnikneme, je zaměřen na to, aby vaše technologie podporovaly růst a stabilitu vaší společnosti.