Kdo jsme

Důvěryhodný Security Partner pro Enterprise zákazníky. Jsme specialisté na síťové a bezpečnostní prvky FORTINET. Pravidelně se umísťujeme v žebříčku TOP3 partnerů v České republice. Vyzkoušejte i vy naše odborníky. S námi budete vždy o krok napřed.

hodnoty

V čem jsme nejlepší

Konzultace

Konzultujeme vaše IT vize, potřeby nebo stávající řešení

Školení

Školíme nejen vaše IT oddělení, ale i běžné uživatele

Digitalizace

Pro zvýšení produktivity a snížení nákladů digitalizujeme vaši kancelář

Outsourcing

Produkty i služby můžeme dodat formou outsourcingu

recenze

Jak nás hodnotí klienti

"

Rád spolupracuji se společností BitServis. Co se domluví, to platí, termíny se daří dodržet. Oceňuji přístup jednotlivých lidí, ale zejména znalosti a zkušenosti v řešené problematice. V poslední době jsme kromě pomoci v datovém centru řešili zejména věci s virtualizací.

Tady musím vyzdvihnout Michala Sokola při řešení nastavení provozu virtuálních desktopů na univerzitě. S jeho pomocí jsme efektivně vyladili jejich fungování a vyřešili problémy, které nám komplikovali život.

Luděk Ch.

ČZÚ

"

Naše společnost nemá interní IT. Využíváme, služeb BitServisu a jejich skvěle organizované podpory. Vše klape!¨

Migrace do světa OFFICE 365 proběhla perfektně a provoz je bezvýpadkový. Oceňuji nadstandardní služby, které nám ušetřili nejen mnoho sil a nervů, ale i peněz.”

Dalibor D.

Société s.r.o.

"

Rozhodli jsme se pro IT podporu formou externí spolupráce se společností BitServis, která nám vyhovuje po všech stránkách. Oceňujeme především spolehlivost poskytovaných služeb

Důležitá je pro nás také okamžitá podpora při nečekaných problémech a v neposlední řadě je to ochota a lidský přístup, který u Iťáků nebývá vždy samozřejmostí.

Zdeňka B.

Neofyt spol. s r.o.

"

Na spolupráci se společností BitServis oceňuji především ochotu a schopnost pomoci nám v každé situaci při správě naší IT infrastruktury a navrhovat taková řešení, která jsou kvalitní, dlouhodobě efektivní a zároveň přiměřeně nákladná vzhledem k našim možnostem a potřebám.

Jsem velmi spokojen s kvalitou poskytovaných služeb, stejně tak i s kvalitou produktů, které jsme na základě realizovaných projektů společně implementovali. Jednalo se například o základní serverovou a síťovou infrastrukturu, řešení v oblasti virtualizace, bezpečnosti, zálohování a logmanagementu.

Přístup BitServis týmu je vždy aktivní a odborně zdatný, ať už se jedná o zpracování analýz a návrhů řešení, technickou podporu či servisní zásahy. Těší mě každá vydařená implementace obzvláště proto, že běžní uživatelé nezaznamenají výpadek, jako např. při aktuálně realizované kompletní výměně infrastruktury našeho datového centra.

Petr V.

Národní památkový ústav

"

V průběhu implementace a virtualizace desktopů v rámci infrastruktury Městské policie hl. m. Prahy, nám firma BitServis poskytla nezbytnou a vysoce odbornou součinnost a to prostřednictvím jejich značně kvalifikovaných pracovníků.

Firma BitServis dlouhodobě poskytuje naši organizaci v případě potřeby nezbytnou součinnost, týkající se podpory a zajištění bezproblémového chodu virtualizační infrastruktury a souvisejících provozovaných technologií.

Její pracovníci disponují vysoce odbornými znalostmi na úrovni moderních IT technologií. Spolupráce s nimi je zcela určitě přínosem, a to jak pro zajištění spolehlivého chodu složité infrastruktury MP, tak i pro zvýšení kvalifikace pracovníků našeho útvaru IKT, v návaznosti na využívaná technická řešení, která společně spravujeme.

Martin P.

Městská policie hl. m. Prahy

"

S firmou BitServis spolupracujeme již několik let v různých oblastech, zejména v oblasti konzultací na téma bezpečnost či zálohování a dodávek aktivních prvků. A pokud máme nějaký extra požadavek, najde se rozumné řešení, jak problém či požadavek vyřešit.

Osobně se mi na spolupráci líbí lidský přístup, jak v obchodní, tak i technické rovině. A i když to nemusí být zrovna velký byznys, jsou stále stejní.”

Ondřej Č.

Plzeňská teplárenská, a.s.

mise

BitServis znamená odbornost,
odpovědnost a přehled ve světě IT

Náplň naší práce

Vymýšlíme řešení přímo pro klienta, vždy na standardech IT odvětví, která jsou prověřena. Konzultujeme vaše myšlenky a vize, kam posunout vaše IT prostředí. Dodáváme HW i SW, odborně jej instalujeme a držíme patřičný servis. Školíme uživatele i IT správce. U nás jste jednoduše v dobrých rukách.

Naše mise

Přebereme odpovědnost za vaše IT prostředí a vy se můžete věnovat obchodní stránce firmy. Vše navrhneme a připravíme tak, abychom vaše podnikaní odbrzdili, zabezpečili i podpořili. Od konkurence se lišíme neustále rozvíjejícími se znalostmi, odpovědným, osobním a lidským přístupem.

Historie

Bit Servis je na trhu IT od roku 1992 a pracuje jak s velkými, tak malými klienty. Vždy odpovědně a s náležitou odborností, zvyšujeme bezpečnost, zlepšujeme dostupnost a reagujeme na nejnovější trendy v IT.

Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient
Klient